Salată de verdețuri mixte și citrice
Salata de legume mixte și citrice este un aperitiv vegetarian fără gluten, fără lactate și lacto-ovo . Această rețetă are 6 porții. Pentru 2,0 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 240 de calorii , 3 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de canolan, muștar Dijon și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Vă este oferită de Taste of Home. La urma urmei, am decis că această rețetă merită un scor de 45% . Acest scor este solid. Încercați Salata de legume mixte cu farro și smochine proaspete , Salata de sfeclă roșie și brânză albastră cu dressing de vinegretă de citrice și Salata de citrice și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, la foc mediu, prăjiți migdalele în 2 lingurițe de ulei până se rumenesc ușor, amestecând constant.
Adăugați 1 lingură de miere și scorțișoară; gătiți și amestecați încă 1-2 minute sau până când migdalele devin glazurate și aurii. Așezați migdalele pe o tavă de copt unsă și tapetată cu folie de aluminiu, separând migdalele într-un singur strat cât mai mult posibil. Lăsați deoparte să se răcească.
Într-un robot de bucătărie, combinați sucul de lămâie, coaja de lămâie, muștarul, sarea și mierea rămasă. Acoperiți și pulsați până se omogenizează bine. În timp ce procesați, adăugați treptat uleiul rămas, într-un flux continuu. Procesați până se îngroașă.
Într-un bol mare de servire, combinați mixul de verdețuri, căpșunile și feliile de citrice. Chiar înainte de servire, stropiți cu dressing; amestecați pentru a acoperi.
Presărați cu migdale glazurate.