Salată De Verdeață Amară La Grătar Cu Sfeclă Prăjită, Nuci Pecan Condimentate &

Nevoie de o fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Salată de verdeață amară la grătar cu sfeclă prăjită, nuci pecan condimentate și ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 513 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,39 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Kitchn are 61 de fani. Mergeți la magazin și ridicați verdeață, sare de mare, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Salată De Verdeață Amară Cu Nuci Pecan Condimentate Și Caqui, Salată caldă de smochine la grătar, struguri și verdeață amară, și Friptură de flanc fript cu struguri de șampanie la grătar și o salată de verdeață amară și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F. Clătiți sfecla și tăiați blaturile cu frunze (rezervați pentru o rețetă folosind verdeață de sfeclă). Înfășurați fiecare sfeclă lejer în folie de aluminiu și introduceți-o în cuptor. Prăjiți până se înmoaie și ușor străpuns cu vârful unui cuțit, aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și scoateți folia. Se lasă deoparte să se răcească.Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați fiecare capăt al frunzei. Împingeți pielea folosind degetele mari. Dacă pielea nu se îndepărtează cu ușurință, sfecla probabil că are nevoie de mai mult timp la cuptor. Încercați încă 10 minute.Când este decojită, feliați sfecla în bucăți mari de mușcătură.În timp ce sfecla se prăjește, feliați radicchio și andive pe lungime în jumătate și aranjați pe o farfurie sau o tigaie mică. Într-un castron mic, amestecați oțetul balsamic, cele 2 linguri de miere, aproximativ 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Se toarnă acest amestec uniform peste radicchio și andive. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați nucile, mierea și cayenne. Gatiti, amestecand continuu, timp de aproximativ 5 minute, pana cand nucile emana un miros prajit si se rumenesc usor.
Scoateți din tigaie cu grijă cu o furculiță și aranjați pe o farfurie sau o bucată de hârtie pergament.Faceți pansamentul combinând uleiul, oțetul și 2 linguri Roquefort sfărâmat într-un borcan și agitând energic, sau bateți pentru a emulsiona într-un castron mic.
Încălziți o tigaie mare sau o tigaie la foc mare sau pregătiți un grătar.
Așezați radicchio și andive tăiate în jos și gătiți, netulburate, timp de aproximativ 4 minute (mai puțin dacă grătați direct pe foc).Aruncați verdeața amestecată și sfecla cu pansamentul și împărțiți uniform între patru farfurii de servire.
Așezați două jumătăți de radicchio și două jumătăți de andive pe fiecare farfurie.
Se presară cu nuci și Roquefort, împărțind uniform între cele patru farfurii. Se acoperă cu mai mult piper crăpat și sare de mare, după gust.