Salată De Verdeață Amară Cu Sos De Susan
Salata de verdeață amară cu sos de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, kale, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de verdeață amară cu pansament de hamsii, Salată De Verdeață Dulce Și Amară Cu Sos De Brânză Albastră Gorgonzola, și Salată De Verdeață Asiatică Cu Sos Szechuan, Ulei De Susan Și Lime.
Instrucțiuni
Combinați tahini, apă, ulei de susan, sos de soia și oțet într-un castron mic și bateți pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Combinați varza și Napul într-un castron mare și adăugați 2 linguri de pansament. Masați ușor amestecul până când frunzele încep să se ofilească, aproximativ 5 minute. Se da la frigider si se lasa sa se odihneasca cel putin 10 minute si pana la 1 ora.
Pentru a servi, adăugați rucola și pansamentul rămas. Aruncați pentru a acoperi, condimentați după gust cu sare și piper, adăugați ceapă și serviți.