Salată de verdeață amară cu pansament mirin condimentat
Salata de verdeață amară cu pansament mirin condimentat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 77 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă din rețetele mele necesită ulei de măsline, andive belgiene, usturoi și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Verdeață Amară Cu Nuci Pecan Condimentate Și Caqui, Salată De Verdeață Amară Cu Sos De Susan, și Salată de verdeață amară cu pansament de hamsii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ardeii iute în apă caldă timp de 10 minute; scurgere.
Așezați rucola, radicchio și andive într-un castron mare; aruncați ușor pentru a combina.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi, semințe de fenicul, dacă doriți, și ardei iute; se amestecă constant timp de 30 de secunde. Reduceți căldura la minim; gatiti 1 minut. Se amestecă mirin și sare; creșteți căldura la mare. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 15 secunde.
Scoateți ardeii iute din amestec.
Stropiți pansament fierbinte peste verdeață; aruncați ușor pentru a acoperi.