Salata de vară cu căpșuni este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, zahăr, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Vară Cu Căpșuni, Salată De Căpșuni De Vară, și Salată de vară cu sos de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați romaina, căpșunile, țelina și ceapa. Într-un castron mic, bateți uleiul, zahărul, oțetul, sarea, piperul și sosul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Căpșuni
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Oțet
țelină
Ceapă
Piper
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi.