Salată de varză și mere cu ceapă prăjită

Salată de varză și mere cu ceapă prăjită
Varza si salata de mere cu ceapa prajita este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 415 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie destul de scumpă. Un amestec de andive cret, ulei de măsline, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 11 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Salată de varză și mere cu ceapă prăjită, Curățați Mâncarea Prăjită De Varză Prăjită Și Salată De Mere, și Salată Crudă De Varză Cu Varză, Morcovi Și Ceapă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele inferioare ale cepei. Albiți ceapa necojită, în loturi, în apă clocotită rapid într-o cratiță mare de 45 de secunde. (Este important să albiți în loturi, astfel încât apa să rămână la fierbere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scurgeți și curățați ceapa; așezați într-o pungă mare de congelator cu fermoar, sigilați și refrigerați peste noapte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Combinați varza și 2 linguri de sare într-un castron mare; lăsați să stea 30 de minute, aruncând ocazional. Clătiți bine și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați ceapa și uleiul într-o tigaie de prăjire superficială sau într-o tigaie mare din fontă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Întindeți ceapa într-un singur strat. Prăjiți la 450 timp de 25 de minute sau până se rumenesc, amestecând după 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
6
Combinați 1/4 cană fiecare oțet și sirop de arțar; se adaugă la ceapa prăjită. Prăjiți încă 5 minute sau până când se îngroașă ușor și ceapa este glazurată. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
7
Combinați restul de 2 linguri de oțet, 2 linguri de sirop de arțar, 1 cană de nuci pecan tocate, smântână și 1/2 linguriță de sare într-un robot de bucătărie sau blender; procesați 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. Acoperiți și răciți pansamentul peste noapte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Aruncați împreună mărul tocat, varza și andive într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
AndiveAndive
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Stropiți fiecare porție cu pansament și acoperiți cu ceapă prăjită; presărați cu restul de 1 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Faceți înainte: curățați și curățați ceapa de perle cu o zi înainte; a se păstra la frigider. Pregătiți pansament până la o zi înainte, și se păstrează în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
DificultateExpert
Gata În1 h, 11 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista