Salată de varză, roșii și ceapă

Salată de varză, roșii și ceapă
Salata de varză, roșii și ceapă este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 144 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, coriandru, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată cremoasă de varză și ceapă cu conținut scăzut de grăsimi, Salată de morcovi, varză roșie și ceapă, și Gatiti cartea: salata de varza Napa si ceapa rosie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați împreună varza, roșiile, ceapa, ardeii iute, sarea, zahărul și pudra de arahide până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
VarzăVarză
Ardei IuteArdei Iute
ArahideArahide
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o tigaie mică, încălziți untul clarificat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se adaugă chimenul și se amestecă până se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
4
Se ia de pe foc, se toarnă peste amestecul de salată și se amestecă ușor împreună. Se răcește până la servire și se servește garnisit cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista