Coleslaw picant din ' în jurul mesei de Sud este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 90 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de zahăr, maioneză, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 506 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Lowcountry fierbe din jurul mesei sudice, Gulere Umplute Cu Miel De La Noua Masă Sudică, și Purple Hull Pea Tabouleh Din Noua Masă Sudică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună primele 11 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Combinați varza verde și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați amestecul de maioneză și amestecați până se omogenizează bine. Reglați condimentele după gust. Acoperiți și răciți cu 1 oră înainte de servire.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Forge beciuri Classique Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.