Salată de varză mărunțită, roșii, Feta și mentă

Salata de varză mărunțită, roșii, Feta și mentă este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, căței de usturoi, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Freekeh și salată de varză mărunțită cu sfeclă și Feta, Salată Farro cu roșii, castraveți, mentă și Feta, și Kale cu roșii și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați tulpinile dure. Aranjați frunzele în stive, feliați transversal în panglici de 1/4 inch și puneți-le într-un castron mare.
Adăugați 2 lingurițe de ulei și 1/2 linguriță de sare și strângeți ușor și aruncați frunzele cu mâinile până când sunt acoperite cu ulei și s-au înmuiat ușor.
Așezați usturoiul și restul de 1/2 linguriță de sare pe o tăietură și trageți partea cuțitului unui bucătar peste ele la un unghi de 15 grade până se formează o pastă netedă.
Transferați pasta de usturoi într-un castron mediu, nereactiv, adăugați oțetul și muștarul și bateți pentru a combina. În timp ce bateți continuu, adăugați uleiul rămas într-un flux lent și constant până când este complet încorporat.
Adăugați pansamentul în castron cu kale și aruncați pentru a acoperi frunzele.
Adăugați roșiile, feta, scallions și menta și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.