Salată de varză mărunțită, roșii, Feta și mentă

Salată de varză mărunțită, roșii, Feta și mentă
Salata de varză mărunțită, roșii, Feta și mentă este o fără gluten, primar și vegetarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 370 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $7.37 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, căței de usturoi, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Freekeh și salată de varză mărunțită cu sfeclă și Feta, Salată Farro cu roșii, castraveți, mentă și Feta, și Kale cu roșii și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
2
Tăiați și aruncați tulpinile dure. Aranjați frunzele în stive, feliați transversal în panglici de 1/4 inch și puneți-le într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați 2 lingurițe de ulei și 1/2 linguriță de sare și strângeți ușor și aruncați frunzele cu mâinile până când sunt acoperite cu ulei și s-au înmuiat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
4
Așezați usturoiul și restul de 1/2 linguriță de sare pe o tăietură și trageți partea cuțitului unui bucătar peste ele la un unghi de 15 grade până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Transferați pasta de usturoi într-un castron mediu, nereactiv, adăugați oțetul și muștarul și bateți pentru a combina. În timp ce bateți continuu, adăugați uleiul rămas într-un flux lent și constant până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați pansamentul în castron cu kale și aruncați pentru a acoperi frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați roșiile, feta, scallions și menta și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista