Salata de varză marinată cu Goudan și mere ras necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 87 cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Make-Ahead ciuperci marinate cu Kale, morcovi ras și parmezan, Salată de Broccoli ras cu mere și slănină, și Salată de varză de Bruxelles rasă cu mere și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați merele în inele groase de 1/4 inch, tăind din 1 parte prin cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2
Bateți împreună sucul de lămâie și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați kale și mere; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Kale
4
Adăugați brânză Gouda și aruncați chiar înainte de servire.