Salată De Varză La Grătar
Salata la grătar-Kale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 71 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 46 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză sfâșiată, oțet de sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Încercați Salată de cartofi cu varză la grătar, Salată Kale Caesar La Grătar, și Salată De Avocado Kale La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați kale, 1 lingură de ulei, sare și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Scoateți varza din pungă și puneți-o într-un coș de grătar cu sârmă acoperit cu spray de gătit. Pregătiți grătarul.
Așezați coșul de grătar pe grătar și grătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când kale începe să se încarce în jurul marginilor.
Puneți kale într-un castron mare.
Combinați uleiul rămas și oțetul; se amestecă bine cu un tel de sârmă.
Se toarnă amestecul de oțet peste kale; aruncați bine.