Salată De Varză De Toamnă
Varza de varză de toamnă este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 158 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet de cidru, ulei de măsline, portocale de buric și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Slaw Cald De Toamnă, Salată Crocantă De Mere De Toamnă, și Burgeri crocanți de legume de toamnă cu Slaw de cidru de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați oțetul, uleiul, zahărul, 1 linguriță de sare și 3/4 linguriță de piper și amestecați până când zahărul este dizolvat.
Adăugați varza, ceapa și pătrunjelul și aruncați pentru a combina.
Tăiați coaja și miezul alb al portocalelor. Se taie fructele în jumătăți subțiri și se îndoaie ușor în varză. La frigider, acoperit, aruncând ocazional, timp de 2 ore.
Se servește răcit sau la temperatura camerei. Pentru ao aduce: slaw-ul poate fi făcut până la 2 zile înainte. Lăsați doar portocalele, care își pierd culoarea strălucitoare în timp. Împachetați-le separat și pliați-le chiar înainte de servire.