Salată de varză de fenicul, Feta și Kalamata

Salată de varză de fenicul, Feta și Kalamata
Fenicul, Feta și Kalamata Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,01 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați măsline kalamatan, bulb de fenicul, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Focaccia din semințe de fenicul cu măsline Kalamatan, Kalamata-Pui Feta, și Salată de portocale de fenicul cu măsline Kalamatan și Microgreen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați frunzele exterioare dure din fenicul; tăiați frunzele cu pene pentru a măsura 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
2
Scoateți și aruncați tulpinile.
3
Tăiați becul longitudinal în felii subțiri; tăiați feliile în fâșii subțiri.
4
Așezați fâșii de bulb de fenicul și 1 lingură de frunze tocate într-un castron mediu; adăugați brânză feta și ingredientele rămase. Aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista