Salată de varză de dovlecei Butternut cu sos de brânză de capră cu miere

Butternut Squash Coleslaw cu sos de brânză de capră de miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 420 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de cidru de mere, brânză cremoasă de capră, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Butternut Squash Zucchini Paste cu miere nuci prăjite și brânză de capră, Penne cu Squash Butternut, Kale și brânză de capră {12 săptămâni de Squash de iarnă}, și Butternut Squash Brânză De Capră Dip.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de amestecare, combinați brânza de capră, mierea, uleiul de măsline, oțetul, sucul de lămâie și condimentați cu sare și mult piper negru proaspăt măcinat. Se amestecă bine cu un bici până se combină complet și cremos.
Îndepărtați porțiunea îngustă superioară a dovlecelului de nucă și coaja. Aruncați sau utilizați porțiunea becului pentru altceva. Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, tăiați cilindrul decojit în chibrituri lungi fine (julienne). Acest lucru ar trebui să producă aproximativ 4 căni. Îndoiți în pansamentul de brânză împreună cu afine uscate, nuci și pătrunjel proaspăt tocat.