Caraway Coleslaw cu maioneză de citrice este un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați varză, semințe de chimen, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 32%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Varză De Chimen, Salată de varză cu chimen și stafide, și Salată de varză cu vinegretă fierbinte de chimen.
Instrucțiuni
1
Așezați varza într-o strecurătoare peste o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Se presară cu zahăr și sare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Sare
3
Lăsați să stea 1 oră.
4
Într-un castron mic, bateți ingredientele pentru pansament până se omogenizează. Clătiți varza și scurgeți-o bine; așezați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi. La frigider, acoperit, peste noapte.