Salată De Varză De Bruxelles
Salata de varză de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 161 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Salată De Varză De Bruxelles, și Salată De Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă într-o cratiță; se adaugă varza de Bruxelles. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți; clătiți cu apă rece și uscați.
Așezați mugurii și ceapa într-un castron; pus deoparte.
Într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, muștarul, sarea, cimbru și piper. Aruncați salata verde cu 2 linguri de pansament; așezați într-un castron mare de servire puțin adânc.
Se toarnă pansamentul rămas peste varza de Bruxelles și se aruncă pentru a acoperi; movilă pe salată.