Coleslaw cu Vinaigrette de chimen-Var este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de chimen măcinat, coriandru, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 96%. Încercați Salată de varză cu vinetă cremoasă de chimen, Salată De Varză De Tei De Chimen, și Vinaigretă De Tei-Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare, aruncați cu pansamentul și condimentați cu sare și piper, după gust.