Salată de varză crocantă la grătar

Salată de varză crocantă la grătar este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 229 de calorii . Pentru 64 de cenți per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură la preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și luați muștar dijon, ulei de măsline, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July . 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 69% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum salată de varză în stil indian , salată de varză asiatică cu somon copt și salată de varză cu coriandru și lămâie .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneți felii de varză pe o foaie de copt și stropiți cu ulei vegetal pe ambele părți.
Se presară cu zahăr, sare și piper, apoi se amestecă. Varza la grătar timp de 4 minute pe fiecare parte, sau 8 minute în total, întorcându-se o dată sau până când marginile încep să se ofilească, dar cea mai mare parte a varzei rămâne crocantă.
Scoateți varza de pe grătar și lăsați să se răcească câteva minute. Între timp, pregătiți vinaigreta într-un castron mediu amestecând coaja de portocală, muștarul de Dijon și sucul de portocale cu uleiul de măsline până se emulsionează.
Adăugați sare și piper, după gust. Se toaca varza la gratar, scotand miezul si se pune in vasul cu dressing.
Se adaugă pătrunjelul și ceapa verde și se amestecă.