Salată de varză cretă cu sos de susan-soia
Salata de varză cretă cu sos de susan-soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 136 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de semințe de susan, varză cretă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 92%. Rețete similare includ Sos De Soia-Susan, Salată albă de Kale cu sos de susan, smochine și Avocado, și Sparanghel de susan cu sos de soia-usturoi Aioli.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie la foc mediu, amestecând des, până devin aurii, 3 până la 5 minute.
Răzuiți într-un castron mic.
Bateti usturoiul, 2 linguri. drojdie nutritivă, sos de soia, zahăr, oțet și ulei de susan într-un castron mare.
Adăugați kale și ceapa roșie și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu semințe de susan, se aruncă din nou și se servește.
Adăugați mai multă drojdie dacă doriți.
* Găsiți drojdie nutrițională la alimente naturale și magazine alimentare bine aprovizionate.