Salată de varză columbiană (Ensalada de Repollo y Zanahoria)

Coleslaw columbian (Ensalada de Repollo y Zanahoria) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 241 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 103 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, maioneză, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Vă este adus de rețetele mele columbiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de varză columbiană (Ensalada de Repollo y Zanahoria), Salată de varză cu ananas (Ensalada de Repollo con pi Peculosa), și Ensalada de Repollo (salată de varză).
Instrucțiuni
Așezați varza, morcovii și ceapa într-un robot de bucătărie și procesați timp de aproximativ 1 minut sau până când legumele sunt fin chopped.In un castron mic amestecati impreuna maioneza, smantana, otet, zahar, sare, piper, praf de chimen, suc de lămâie și coaja.
Adăugați amestecul de varză în amestecul de maioneză.
Se amestecă bine pentru a combina toate ingredientele. Gustați și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți.