Salată de unt și salată de semințe de dovleac
Salata de unt și salata de semințe de dovleac ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 123 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de sare kosher, piper, căței de usturoi prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată proaspătă de salată de smochine cu sos de semințe de Mac, Salată de salată, cicoare și mere cu sos de semințe de mac, și Dovleac-floarea-soarelui-unt de semințe de in pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de dovleac într-o tigaie medie la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați usturoiul, oțetul de cidru, cidrul de mere sau sucul și uleiul într-un blender și amestecați până se omogenizează și se emulsionează, aproximativ 20 de secunde. Condimentează bine cu sare și piper.
Așezați salata într-un castron mare de salată, adăugați pansamentul și aruncați pentru a combina.
Serviți cu un pilsner ușor, cum ar fi Czechvar, sau cu un stout Britanic, cum ar fi Stout Imperial al lui Samuel Smith. Dacă preferați vinul, un pahar de gr Arkullner Veltliner din Austria oferă suficientă carne pentru a se potrivi cu dulceața de nuci a semințelor de dovleac și a cidrului de mere din acest fel de mâncare. Căutați mai multe vinificări bazate pe fructe ale acestui soi alb, cum ar fi 2005 H. u.M. Hofer gr Arkullner Veltliner sau 2004 Hiedler Thal.