Salată de unt și salată de Escarole cu pansament verde de zeiță

Salată de unt și salată de Escarole cu pansament verde de zeiță
Salata de unt și salata Escarole cu pansament zeiță verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 135 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de scallions, oțet de vin, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată de salată cu unt cu pansament de zeiță Verde Busuioc, Salată De Salată De Escarole Și Unt Cu Semințe De Rodie Și Ha, și Salată de salată Escarole și unt cu semințe de rodie și alune.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul și următoarele 6 ingrediente (prin pasta de hamsii) într-un robot de bucătărie; pur până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Aruncați salata verde, mazărea și salata de ricotta într-un castron; stropiți cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
VerziiVerzii
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se presară cu nuci de pin; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate92
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista