Salată De Tăiței Din Shanghai
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de tăiței din Shanghai. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 299 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de ardei, ardei gras, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 83 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Shanghai Creveți, Shanghai Pui, și Lumpiang Shanghai.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței chinezi și reveniți la fierbere. Gatiti taiteii neacoperiti, amestecand ocazional, pana cand au fiert, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă. Clătiți tăiței cu apă rece de mai multe ori pentru a se răci, apoi scurgeți din nou.
Într-un bol mare de salată, bateți împreună ketchup-ul, uleiul de susan, sosul de soia, zahărul brun, sarea kosher și sucul de lămâie până când zahărul brun s-a dizolvat.
Așezați tăiței, ceapa verde, morcovii, dovleceii, ardeiul roșu, semințele de susan și fulgii de ardei roșu în castron și aruncați ușor pentru a amesteca bine salata și a acoperi cu pansament. Se răcește cu cel puțin 2 ore înainte de servire.