Salată De Tostada De Pui

Salată De Tostada De Pui
Salata de pui Tostada ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 413 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de fâșii de pui de sud-vest gata de utilizare, sos taco, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salată Tostada De Pui Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Salată De Tostada De Pui, și Salată De Tostada De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Împărțiți între scoici. Se acoperă cu pui; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista