Salată De Ton, Sparanghel Și Cartofi Noi Cu Vinaigretă De Arpagic Și

Salată De Ton, Sparanghel Și Cartofi Noi Cu Vinaigretă De Arpagic Și
Ton, sparanghel și salată nouă de cartofi cu vinegretă de arpagic și este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 696 calorii, 25g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă fierte, ton importat, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată de ton, sparanghel și cartofi noi cu vinetă de arpagic și capere prăjite, Salată de tăiței de cartofi și fasole verde cu vinetă de arpagic-Dijon, și Salată de cartofi noi prăjiți, sparanghel și naut cu vinetă de busuioc de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree primele 5 ingrediente în blender până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei vegetal, apoi ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Gatiti sparanghelul intr-o tigaie mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
2
Transferați sparanghelul în tigaia de 13x9x2 inci cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți sparanghelul și uscați-l. Do AHEAD poate fi făcut cu 8 ore înainte. Înfășurați prosoape de hârtie, apoi plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
6
Se presară cu sare. Aduceți la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute, în funcție de mărimea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
SareSare
7
Se scurge; lasa sa se raceasca 5 minute.
8
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați 1/4 cană de vinaigretă; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați capere și prăjiți până când caperele sunt crocante și deschise ca florile, amestecând des, 45 până la 60 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați caperele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Faceți înainte cartofi și capere pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CapereCapere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.
13
Așezați sparanghelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați 2 linguri de vinetă și aruncați pentru a acoperi. Aruncați din nou cartofii pentru a acoperi, adăugând încă 1 lingură de vinaigretă dacă este uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CartofiCartofi
15
Așezați verdeața și ridichile într-un alt castron mare. Aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
RidicheRidiche
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Întindeți verdeața și ridichile pe un platou mare. Aranjați cartofii, sparanghelul, ouăle și tonul deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CartofiCartofi
RidicheRidiche
VerziiVerzii
Ardei ArbolArdei Arbol
OuăOuă
TonTon
17
Stropiți niște vinaigretă peste ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
TonTon
18
Presărați cu capere prăjite și flori de arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista