Salată De Ton, Sparanghel Și Cartofi Noi Cu Vinaigretă De Arpagic Și
Ton, sparanghel și salată nouă de cartofi cu vinegretă de arpagic și este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 696 calorii, 25g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $4.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă fierte, ton importat, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Salată de ton, sparanghel și cartofi noi cu vinetă de arpagic și capere prăjite, Salată de tăiței de cartofi și fasole verde cu vinetă de arpagic-Dijon, și Salată de cartofi noi prăjiți, sparanghel și naut cu vinetă de busuioc de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puree primele 5 ingrediente în blender până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat ulei vegetal, apoi ulei de măsline. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.Gatiti sparanghelul intr-o tigaie mare cu apa sarata clocotita pana cand este frageda, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei Vegetal
Sparanghel
Ulei De Măsline
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
2
Transferați sparanghelul în tigaia de 13x9x2 inci cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scurgeți sparanghelul și uscați-l. Do AHEAD poate fi făcut cu 8 ore înainte. Înfășurați prosoape de hârtie, apoi plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
6
Se presară cu sare. Aduceți la fiert și gătiți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute, în funcție de mărimea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Sare
7
Se scurge; lasa sa se raceasca 5 minute.
8
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați 1/4 cană de vinaigretă; aruncați pentru a acoperi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vinetă
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați capere și prăjiți până când caperele sunt crocante și deschise ca florile, amestecând des, 45 până la 60 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați caperele pe prosoape de hârtie pentru a le scurge. Faceți înainte cartofi și capere pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Capere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
12
Lăsați să stea la temperatura camerei.
13
Așezați sparanghelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Adăugați 2 linguri de vinetă și aruncați pentru a acoperi. Aruncați din nou cartofii pentru a acoperi, adăugând încă 1 lingură de vinaigretă dacă este uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Cartofi
15
Așezați verdeața și ridichile într-un alt castron mare. Aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ridiche
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Întindeți verdeața și ridichile pe un platou mare. Aranjați cartofii, sparanghelul, ouăle și tonul deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Cartofi
Ridiche
Verzii
Ardei Arbol
Ouă
Ton
17
Stropiți niște vinaigretă peste ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Ton
18
Presărați cu capere prăjite și flori de arpagic, dacă doriți.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.