Salată De Ton La Grătar Ni Aproximaloise

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Salada de ton la grătar ni ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 483 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $6.96 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole, pastă rotunjită de hamsii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salade ni cu ton Pan-ars, Saladă De Somon La Grătar Ni Cormoroise, și Salade Nicoise.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul, șalota, muștarul, pasta de usturoi și pasta de hamsii într-un castron mic până se combină bine, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Bateți cimbru, busuioc și sare și piper după gust.
Gătiți fasolea într - o oală de 4 până la 6 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până când este crocantă, 3 până la 4 minute, apoi transferați imediat cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Adăugați cartofii în apă clocotită și fierbeți, neacoperiți, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare. Înjumătățiți cartofii încă calzi (curățați dacă doriți) și aruncați cu 2 linguri pansament într-un castron, apoi răciți.
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Ungeți tonul cu ulei și condimentați cu sare și piper, apoi grătiți pe raftul ușor uns, neacoperit, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe exterior, dar încă roz în centru, 6 până la 8 minute în total.
Lăsați tonul să stea 3 minute, apoi rupeți în bucăți mari (de 3 inci).
Transferați tonul într-un platou mare și stropiți cu 2 până la 3 linguri de pansament și acoperiți cu capere.
Transferați cartofii în platou cu ton, rezervând bolul.
Scurgeți fasolea și uscați-o. Aruncați fasolea în castron cu 1 lingură de pansament și sare și piper după gust, apoi transferați pe platou. Aruncați salata în castron cu 2 linguri de pansament și sare și piper după gust, apoi transferați pe platou. Aruncați roșiile în castron cu 1 lingură de pansament și sare și piper după gust, apoi transferați pe platou.
Aranjați măslinele și ouăle pe platou și presărați salata cu pătrunjel și/sau busuioc.
Serviți salata cu pansamentul rămas pe lateral.
* Tonul poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat.* Fasolea și cartofii pot fi gătite cu 1 oră înainte și păstrate la temperatura camerei. Aruncați cartofii cu pansament în timp ce sunt calzi și lăsați să stea. Nu îmbrăcați fasolea până chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.