Salata de ton la grătar ni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 483 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 6,96 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fripturi de ton, pastă rotunjită de hamsii, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 80 de persoane au fost impresionate de această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 97%. Rețete similare includ Salată De Ton La Grătar Ni Aproximaloise, Salade ni cu ton Pan-ars, și Saladă De Somon La Grătar Ni Cormoroise.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțetul, șalota, muștarul, pasta de usturoi și pasta de hamsii într-un castron mic până se combină bine, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Pastă De Usturoi
Muștar
Ceapă Eșalotă
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Bateți cimbru, busuioc și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Busuioc
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Gătiți fasolea într - o oală de 4 până la 6 litri cu apă sărată clocotită, neacoperită, până când este crocantă, 3 până la 4 minute, apoi transferați imediat cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați cartofii în apă clocotită și fierbeți, neacoperiți, până se înmoaie, 15 până la 20 de minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare. Înjumătățiți cartofii încă calzi (curățați dacă doriți) și aruncați cu 2 linguri pansament într-un castron, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
5
Pregătiți grătarul pentru gătit. Dacă utilizați un grătar cu cărbune, deschideți orificiile de ventilație pe fundul grătarului, apoi cărbune ușor. Focul de cărbune este mediu-fierbinte când vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 3 până la 4 secunde. Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi reduceți căldura la moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Ungeți tonul cu ulei și condimentați cu sare și piper, apoi grătiți pe raftul ușor uns, neacoperit, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe exterior, dar încă roz în centru, 6 până la 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ton
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Lăsați tonul să stea 3 minute, apoi rupeți în bucăți mari (de 3 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton
8
Transferați tonul într-un platou mare și stropiți cu 2 până la 3 linguri de pansament și acoperiți cu capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Ton
9
Transferați cartofii în platou cu ton, rezervând bolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ton
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Scurgeți fasolea și uscați-o. Aruncați fasolea în castron cu 1 lingură de pansament și sare și piper după gust, apoi transferați pe platou. Aruncați salata în castron cu 2 linguri de pansament și sare și piper după gust, apoi transferați pe platou. Aruncați roșiile în castron cu 1 lingură de pansament și sare și piper după gust, apoi transferați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Salată Verde
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Aranjați măslinele și ouăle pe platou și presărați salata cu pătrunjel și/sau busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Măsline
Busuioc
Ouă
12
Serviți salata cu pansamentul rămas pe lateral.
1
* Tonul poate fi gătit într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, la foc moderat.* Fasolea și cartofii pot fi gătite cu 1 oră înainte și păstrate la temperatura camerei. Aruncați cartofii cu pansament în timp ce sunt calzi și lăsați să stea. Nu îmbrăcați fasolea până chiar înainte de servire.
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.