Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 152 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână dovlecei, mazăre cu zahăr, măr Granny smith și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salata de ton / Mac de vară a tatălui, Salată De Vară Cu Ton Australian, și Ton Sud-Vestic Cu O Salată De Vară La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați maiaua și smântâna într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.