Salată de ton ars cu vinaigretă cu capere de lămâie și Quesadillas Feta

Salata de ton ars cu vinaigretă cu capere de lămâie și Quesadillas Feta este un pescatarian felul principal. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați friptură de ton, roșii, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Ton ars cu vinetă de roșii-lămâie, Tacos Cu Salată De Ton Cu Caper De Lămâie, și Salată de roșii și feta la grătar cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 6 ingrediente; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Pentru a pregăti quesadillas, scurgeți fasolea printr-o sită peste un castron, rezervând 1 lingură de lichid de fasole și aruncați lichidul rămas.
Combinați 1/2 cană de fasole, 1 lingură de lichid rezervat și oregano într-un castron mic și amestecați cu o furculiță.
Întindeți amestecul de fasole uniform peste 2 tortilla.
Presărați fiecare tortilla cu 1/4 cană de brânză; se acoperă cu tortilele rămase și se lasă deoparte.
Presărați pește cu 1/2 linguriță de piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pește; gatiti 2 minute pe fiecare parte pana cand pestele este mediu-rar sau gradul dorit de coacere.
Scoateți peștele din tigaie; tăiați grosolan peștele.
Încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu. Gatiti quesadillas timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți quesadillas din tigaie; tăiați fiecare în 8 pene.
Combinați vinaigreta, fasolea rămasă, verdeața, roșiile și măslinele; aruncați bine. Aranjați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți peștele uniform între salate. Completați fiecare porție cu 4 pene de quesadilla.