Salată de ton ars cu vinaigretă cu capere de lămâie și Quesadillas Feta
Salata de ton ars cu vinaigretă cu capere de lămâie și Quesadillas Feta este un pescatarian felul principal. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați friptură de ton, roșii, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Rețete similare includ Ton ars cu vinetă de roșii-lămâie, Tacos Cu Salată De Ton Cu Caper De Lămâie, și Salată de roșii și feta la grătar cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 6 ingrediente; se amestecă cu un tel. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Pentru a pregăti quesadillas, scurgeți fasolea printr-o sită peste un castron, rezervând 1 lingură de lichid de fasole și aruncați lichidul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Combinați 1/2 cană de fasole, 1 lingură de lichid rezervat și oregano într-un castron mic și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți amestecul de fasole uniform peste 2 tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Presărați fiecare tortilla cu 1/4 cană de brânză; se acoperă cu tortilele rămase și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Brânză
6
Presărați pește cu 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pește
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați pește; gatiti 2 minute pe fiecare parte pana cand pestele este mediu-rar sau gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
9
Scoateți peștele din tigaie; tăiați grosolan peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu. Gatiti quesadillas timp de 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Scoateți quesadillas din tigaie; tăiați fiecare în 8 pene.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Combinați vinaigreta, fasolea rămasă, verdeața, roșiile și măslinele; aruncați bine. Aranjați 2 căni de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; împărțiți peștele uniform între salate. Completați fiecare porție cu 4 pene de quesadilla.
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.