Salată de toamnă de porumb, roșii Cherry și ceapă verde prăjită la cuptor

Salata de toamnă de porumb, roșii Cherry și ceapă verde prăjită la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 169 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, muștar dijon, boabe de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Salată Farro cu fasole verde, porumb și roșii Cherry, Salată De Fasole Verde Cu Porumb, Roșii Cherry Și Busuioc, și Salată De Roșii Verzi Prăjite Cu Porumb Prăjit, Okran Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente în procesor. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 3/4 cană de ulei.
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Bateți în smântână. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați ceapa pe foaia de copt cu margini.
Periați cu 1/4 cană de ulei rămasă.
Se presară sare și piper. Prăjiți până începe să se rumenească, aproximativ 10 minute. Mișto.
Tăiați în bucăți de 1 inch.
Se transferă într-un castron mare.
Gatiti porumbul intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este crocant, aproximativ 4 minute.
Se scurge; se adaugă la ceapă. (Amestecul de pansament și ceapă-porumb se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.)
Adăugați roșiile și pansamentul în amestecul de ceapă-porumb și aruncați.
Se servește cald sau la temperatura camerei.