Salată De Susan De Somon

Salată De Susan De Somon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de susan de somon. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 6,18 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de portocale, file de somon sockeye, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată aromată de somon și porumb de susan, Somon de susan cu salată de tăiței de orez, și Salată de varză de susan cu somon la grătar.

Instrucțiuni

1
Gatiti somonul intr-o oala mare cu apa sarata fierbinte, acoperita, pana cand este doar opaca, aproximativ 5 minute. Ridicați și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați capetele portocalelor. Urmând curba fructului, tăiați coaja, apoi tăiați segmentele libere de membrane prin feliere pe ambele părți ale fiecărei membrane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FructeFructe
3
Se toarnă suficient ulei într-o oală mare pentru a ajunge la 1/2 in. în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se încălzește la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 36
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Bateți oul cu 1 lingură. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Perie câștigat tone cu spălare de ou pe ambele părți, apoi se presara generos cu seminte de susan. Se prăjesc în loturi mici până devin aurii și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
OuăOuă
7
Se scurge pe prosoape de hârtie și se presară sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Aruncați varză, mazăre de zăpadă, portocale (fără suc), ceapă verde și coriandru într-un castron mare cu două treimi de pansament. Împărțiți între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VarzăVarză
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Îndepărtați pielea de somon și îndepărtați stratul gri de dedesubt. Intră în 2-in. bucăți și aranjați, împreună cu felii de avocado, pe verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De AvocadoFelii De Avocado
VerziiVerzii
SomonSomon
10
Stropiți ambele cu pansamentul rămas. Împrăștiați frunzele de coriandru deasupra și serviți cu chipsuri de tonă câștigată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista