Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de struguri verzi. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 467 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Struguri Verzi, Salată Pufoasă De Struguri Verzi, și Salată de Quinoa cu struguri verzi și Avocado.
Instrucțiuni
1
Spălați și uscați strugurii. Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză, smântâna, zahărul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Struguri
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați struguri și amestecați până se încorporează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
3
Se presară zahăr brun și nuci pecan, se amestecă din nou și se dă la frigider până la servire.