Salată de sparanghel și verdeață de primăvară cu vinetă Gorgonzola

Salata de sparanghel și verdeață de primăvară cu vinaigretă Gorgonzola este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 76 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, piper, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Salată de verdeață de primăvară cu sparanghel, mazăre de zăpadă, ridichi și vinetă de miere Dijon, Salată De Verdeață De Primăvară Și Căpșuni + Vinetă De Arțar, și Salată De Verdeață De Primăvară Cu Sparanghel, Mazăre De Zăpadă, Ridichi Și Ho.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul si 2 lingurite de sare in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Scurgeți și clătiți sparanghelul sub apă rece; scurgere.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, șalotă și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se amestecă 1/4 cană de brânză.
Combinați sparanghelul și verdele într-un castron mare.
Stropiți cu pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se presară cu 1/4 cană de brânză rămasă.