Salată de sparanghel și fasole neagră

Salată de sparanghel și fasole neagră
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sparanghel și fasole neagră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 80 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Sparanghel Cu Fasole Neagră, Salată De Sparanghel Cu Fasole Neagră, și Pui De Sparanghel Cu Sos De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, aduceți 1 înăuntru. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
3
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
4
Se scurge și se usucă.
5
Într-un castron mare de servire, combinați sparanghelul, fasolea, ardeiul roșu, ceapa și pătrunjelul. Într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ardei RoșuArdei Roșu
SparanghelSparanghel
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții20
Scor De Sănătate41
Revista