Salată de sparanghel și fasole neagră
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sparanghel și fasole neagră ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 80 de calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Sparanghel Cu Fasole Neagră, Salată De Sparanghel Cu Fasole Neagră, și Pui De Sparanghel Cu Sos De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, aduceți 1 înăuntru. de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 3-4 minute sau până când este crocant.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Într-un castron mare de servire, combinați sparanghelul, fasolea, ardeiul roșu, ceapa și pătrunjelul. Într-un castron mic, bateți uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul.
Se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore înainte de servire.