Salată De Sparanghel, Sfeclă Și Brânză De Capră
Salata de sparanghel, sfeclă și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 80 de porții cu 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, sare și piper, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de sfeclă cu brânză de capră, Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 204°.spălați bine sfecla și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Așezați sfecla într-o tigaie, aruncați cu cele 2 linguri. uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 oră.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei, apoi alunecați de pe piele. Folosind o mandolină sau un cuțit de tăiat, tăiați sfecla în felii subțiri. Set aside.In într-un castron mic, combinați șalotele, sucul de portocale și sucul de lămâie.
Stropiți în 1/4 cană de ulei, amestecând constant până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.Împărțiți feliile de sfeclă între 8 farfurii de salată, suprapunându-le pentru a forma un inel.
Stropiți cu puțină vinetă.Folosind un cojitor de legume, curățați sparanghelul în fâșii lungi și puneți-l într-un castron.
Adăugați pătrunjelul, chervilul și vinaigreta rămasă și aruncați pentru a acoperi.Umpleți amestecul de sparanghel deasupra sfeclei, împărțindu-l în mod egal.
Presărați brânza în jurul sparanghelului și sfeclei și garnisiți cu arpagic.