Salată De Sparanghel, Sfeclă Și Brânză De Capră

Salată De Sparanghel, Sfeclă Și Brânză De Capră
Salata de sparanghel, sfeclă și brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 80 de porții cu 12 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, sare și piper, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Salată de sfeclă cu brânză de capră, Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră, și Salată De Sfeclă Și Brânză De Capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 204°.spălați bine sfecla și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați sfecla într-o tigaie, aruncați cu cele 2 linguri. uleiul de măsline și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați sfecla să se răcească la temperatura camerei, apoi alunecați de pe piele. Folosind o mandolină sau un cuțit de tăiat, tăiați sfecla în felii subțiri. Set aside.In într-un castron mic, combinați șalotele, sucul de portocale și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Stropiți în 1/4 cană de ulei, amestecând constant până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.Împărțiți feliile de sfeclă între 8 farfurii de salată, suprapunându-le pentru a forma un inel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Stropiți cu puțină vinetă.Folosind un cojitor de legume, curățați sparanghelul în fâșii lungi și puneți-l într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați pătrunjelul, chervilul și vinaigreta rămasă și aruncați pentru a acoperi.Umpleți amestecul de sparanghel deasupra sfeclei, împărțindu-l în mod egal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
ChervilChervil
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Presărați brânza în jurul sparanghelului și sfeclei și garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Serviți imediat.
10
Servește 8.
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții80
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista