Salată De Sparanghel Ras
Salata de sparanghel ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 213 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, piper, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sparanghel ras, Salată De Sparanghel Ras, și Salată De Sparanghel Ras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, oțetul, șalota și câte un vârf de sare și piper într-un castron mic.
Lăsați să stea 15 minute.Între timp, prăjiți nucile de pin într-o tigaie medie la foc mediu, amestecând des, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Scoateți într-un castron mic pentru a se răci.Folosind un cojitor de legume, tăiați subțire sparanghelul pe lungime în fâșii și puneți-l într-un castron mare. (Dacă aveți probleme cu decojirea porțiunii finale a unei sulițe de sparanghel, sprijiniți sulița pe mânerul plat de lemn al unei spatule sau linguri. Acest lucru îl va ridica suficient de sus pentru a permite peelerului să se miște liber.)
Bateți uleiul de măsline în amestecul de lămâie-oțet într-un flux subțire și constant. Gustați și condimentați pansamentul cu sare și piper, după cum este necesar.
Adăugați nucile de pin răcite, pansamentul, jumătate din parmezan și tot pătrunjelul în sparanghel și aruncați cu mâinile pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute înainte de servire.
Se servește acoperit cu feliile de parmezan rămase.