Salată de sparanghel la grătar cu vinetă portocalie
Salata de sparanghel la grătar cu vinaigretă portocalie este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 3,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 222 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, uleiul de măsline, salata verde gourmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de pui la grătar cu vinetă portocalie, Salată De Pui Cu Vinaigretă Portocalie La Grătar, și Salată de sparanghel și portocale la grătar.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; așezați într-un vas puțin adânc.
Bateți împreună coaja rasă și următoarele 6 ingrediente.
Se toarnă o treime din vinaigretă peste sparanghel; acoperiți și răciți 1 oră.
Scurgere. Puneți deoparte vinaigreta rămasă.
Sparanghel la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
8 până la 10 minute sau până când este crocant-fraged; rece.
Combinați verdeața, vinaigreta rămasă și, dacă doriți, slănina; așezați uniform pe 6 farfurii de salată. Aranjați sparanghelul peste salată.