Salată de sparanghel cu lămâie și Feta
Salata de sparanghel cu lămâie și Fetan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, muștar gri poupon dijon, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Salată de lămâie Orzo cu sparanghel, spanac și Feta, Salată de tăiței de țelină cu lămâie-usturoi cu Feta, mentă și sparanghel ras, și Sparanghel de lămâie la grătar cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți aproximativ 1/2 inch apă pentru a fierbe într-o tigaie mare.
Adăugați sparanghel; acoperi. Se fierbe la foc mic 3 până la 4 min. sau până când sparanghelul este crocant-fraged; scurgere. Clătiți sparanghelul cu apă rece; scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Între timp, amestecați muștarul și sucul de lămâie într-un castron mic. Adăugați treptat ulei, amestecând constant până se amestecă bine și se îngroașă.
Așezați sparanghelul pe farfurie; se acoperă cu sos de muștar, brânză și coajă de lămâie.