Salată de spanac și sfeclă prăjită cu vinetă de ghimbir

Salata de spanac și sfeclă prăjită cu vinaigretă de ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.12 pe portie. Un amestec de oțet de orez, ghimbir, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Spanac Și Sfeclă Prăjită Cu Vinetă De Ghimbir, Salată de spanac și sfeclă prăjită cu vinetă de ghimbir, și Salată de spanac cu vinaigretă balsamică cu miere-ghimbir și legume prăjite #DressingItUp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Înfășurați sfecla în folie. Prăjiți până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu frigărui, aproximativ 1 oră 15 minute. Sfecla se răcește ușor. Cojiți sfecla; tăiat în pene.
Se pune într-un castron mediu.
Bateți oțetul, uleiul, sosul de soia și ghimbirul într-un castron mic pentru a se amesteca bine. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper.
Adăugați ceapa roșie și jumătate de vinetă la sfeclă și aruncați pentru a amesteca.
Așezați spanacul într-un castron mare.
Stropiți vinaigreta rămasă peste; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de sfeclă deasupra spanacului.
Per porție: calorii, 94; grăsimi totale, 7 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 0 mg