Salată de spanac și Mango
Salata de spanac și Mango ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 261 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic de arțar, migdale decolorate, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Salată De Spanac-Mango, Salată de pui, spanac și Mango, și Salată de fructe de pădure, Mango și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Aranjați migdalele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când este parfumat și ușor prăjit.
Într-un castron mic, amestecați oțetul de vin roșu, oțetul balsamic cu aromă de arțar, uleiul de măsline, muștarul uscat, tarhonul, sarea și piperul.
Într-un castron mediu, aruncați amestecul de oțet de vin roșu cu spanacul și mango. Se acoperă cu migdalele prăjite.