Salată de spanac și căpșuni
Salata de spanac și căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 233 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de zahăr, oțet de vin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinetă de căpșuni #SundaySupper, Salată de căpșuni de spanac cu vinaigret de căpșuni, și Salată de spanac de căpșuni cu sos de căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un bol mare de salată, adăugați spanacul, migdalele, căpșunile și castravetele și aruncați împreună.
Într-un vas mic de sticlă sau borcan cu un capac bine fixat, combinați sucul de lămâie, oțetul, zahărul, uleiul și semințele de mac.
Bateți împreună în vasul de sticlă sau agitați dacă folosiți un borcan.
Îmbrăcați salata chiar înainte de servire.