Salată de spanac și Avocado

Salata de spanac și Avocado ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 735 calorii, 16g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de spanac pre-spălat, ulei de măsline, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Salată Brain Power (salată de spanac cu somon, Avocado și afine), Salată de spanac și Avocado, și Salată de spanac și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Aranjați feliile de slănină pe o foaie de copt mare, grea, cu margini. Prăjiți timp de 15 minute sau până se rumenesc, întorcând feliile la jumătate.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie și lăsați să se răcească, apoi tăiați benzile transversal în bucăți de 1 inch.
Într-un castron mic, bateți oțetul de sherry cu muștarul de miere și condimentați cu sare și piper.
Se amestecă uleiul de măsline până se emulsionează.
Într-un castron, aruncați spanacul, roșiile și ceapa verde cu vinaigreta. Aranjați salata pe farfurii, acoperiți cu avocado feliat și slănină și serviți.