Salată De Spanac-Mere Cu Vinetă De Arțar-Cidru

Salată De Spanac-Mere Cu Vinetă De Arțar-Cidru
Salata de spanac-mere cu vinaigretă de arțar-cidru este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 496 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,29 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ceapă, ghimbir măcinat, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de mere, Cheddar alb și spanac cu vinetă de miere - cidru de mere, Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere, și Salată de toamnă cu vinetă de arțar-cidru.

Instrucțiuni

1
Pregătiți nuci pecan: Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați nuci pecan în unt. Se amestecă împreună zahărul și următoarele 4 ingrediente într-un castron; adăugați nuci pecan, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se întinde într-un singur strat într-o tigaie antiaderentă căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc ușor și se prăjesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 20 de minute; separați nucile pecan cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți împreună oțetul de cidru și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă treptat în ulei până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Combinați spanacul și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu cantitatea dorită de vinaigretă de arțar-cidru; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
CidruCidru
Sirop De ArțarSirop De Arțar
3
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
4
Serviți salata cu orice vinetă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
5
Notă: nucile Pecan pot fi făcute cu până la 1 săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș. Vinaigreta poate fi făcută cu până la 3 zile înainte. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista