Salata de spanac-mere cu vinaigretă de arțar-cidru este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 496 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,29 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ceapă, ghimbir măcinat, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de mere, Cheddar alb și spanac cu vinetă de miere - cidru de mere, Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere, și Salată de toamnă cu vinetă de arțar-cidru.
Instrucțiuni
1
Pregătiți nuci pecan: Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați nuci pecan în unt. Se amestecă împreună zahărul și următoarele 4 ingrediente într-un castron; adăugați nuci pecan, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Nuci Pecan
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde într-un singur strat într-o tigaie antiaderentă căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
4
Coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc ușor și se prăjesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 20 de minute; separați nucile pecan cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
1
Bateți împreună oțetul de cidru și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă treptat în ulei până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Cidru De Mere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Combinați spanacul și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Stropiți cu cantitatea dorită de vinaigretă de arțar-cidru; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Cidru
Sirop De Arțar
3
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
4
Serviți salata cu orice vinetă rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
5
Notă: nucile Pecan pot fi făcute cu până la 1 săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș. Vinaigreta poate fi făcută cu până la 3 zile înainte. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.