Salată De Spanac-Mere Cu Vinetă De Arțar-Cidru
Salata de spanac-mere cu vinaigretă de arțar-cidru este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție conține 496 calorii, 7g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,29 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ceapă, ghimbir măcinat, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de mere, Cheddar alb și spanac cu vinetă de miere - cidru de mere, Salată de dovlecei și varză prăjită cu cidru cu vinetă de cidru de mere, și Salată de toamnă cu vinetă de arțar-cidru.
Instrucțiuni
Pregătiți nuci pecan: Preîncălziți cuptorul la 35
Aruncați nuci pecan în unt. Se amestecă împreună zahărul și următoarele 4 ingrediente într-un castron; adăugați nuci pecan, aruncând pentru a acoperi.
Se întinde într-un singur strat într-o tigaie antiaderentă căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți 10 până la 13 minute sau până se rumenesc ușor și se prăjesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 20 de minute; separați nucile pecan cu o furculiță.
Bateți împreună oțetul de cidru și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă treptat în ulei până se omogenizează bine.
Combinați spanacul și următoarele 3 ingrediente într-un castron.
Stropiți cu cantitatea dorită de vinaigretă de arțar-cidru; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu nuci pecan.
Serviți salata cu orice vinetă rămasă.
Notă: nucile Pecan pot fi făcute cu până la 1 săptămână înainte. A se păstra într-un recipient etanș. Vinaigreta poate fi făcută cu până la 3 zile înainte. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.