Salată de spanac, fenicul și Grapefruit pentru bebeluși cu vinetă de șalot

Salata de spanac, fenicul și Grapefruit cu vinaigrette de șalot este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Un amestec de bulion de pui, ulei de măsline, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de Grapefruit cu vinaigret cald, Salată de fenicul și Grapefruit cu vinetă de portocale-chimen, și Salată de spanac cu nuci pecan prăjite dulci și Gorgonzola cu vinetă Sherry Shallot.
Instrucțiuni
Așezați spanacul, feniculul și grapefruitul într-un bol mare de salată.
Într-un castron mic, amestecați împreună bulion, ceapă, pătrunjel, ulei, oțet și Dijon. Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă vinetă peste salată chiar înainte de servire.