Salată De Spanac De Susan
Salata de spanac de susan este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sake, sos de soia, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată De Spanac De Susan, Salată De Spanac De Susan, și Salată De Spanac De Afine-Susan.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți la fierbere aproximativ 3 litri de apă.
Adăugați jumătate de spanac și gătiți până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Scoateți spanacul din apă cu o strecurătoare și puneți-l într-un castron mare cu apă cu gheață până se răcește; ridicați și scurgeți. Repetați procesul pentru a găti și a răci spanacul rămas.
Într-un castron mare, amestecați sake, sos de soia, zahăr și ulei de susan.
Strângeți sau rotiți spanacul strâns într-un prosop de bucătărie pentru a îndepărta cât mai multă apă posibil.
Se pune în castron și se amestecă cu pansament pentru a acoperi. Dacă faceți salată înainte, acoperiți și răciți până la 4 ore.
Împărțiți spanacul în șase mănunchiuri cilindrice și strângeți fiecare strâns pentru a compacta frunzele. Aranjați pachetele pe o farfurie de servire sau în boluri individuale mici, puțin adânci. Lingurați puțin din pansamentul rămas în castron peste fiecare pachet.
Presărați fiecare pachet cu aproximativ 1 linguriță de semințe de susan.