Salată de spanac de porc și nectarină la grătar

Salata de spanac de porc și nectarină la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 467 calorii, 65g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de spanac pentru copii, filet de porc cu aromă de boabe de piper, nectarine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlet de porc cu cinci condimente cu salată de nectarină și Rucola la grătar, Tacos de porc la grătar cu porumb de vară și salsa nectarină, și Salată de spanac și nectarină cu vinegretă de citrice portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați filetul în jumătate pe orizontală, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Periați cu atenție uleiul pe grătar.
Așezați jumătățile de nectarină, tăiați părțile în jos și carnea de porc pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 8 până la 10 minute, întorcându-vă o dată, până când nectarinele sunt bine încălzite și carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru.
Scoateți nectarinele și carnea de porc de pe grătar. Acoperiți carnea de porc; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați jumătățile de nectarină în felii. Feliați subțire carnea de porc. Într-un castron mare, aruncați ușor spanacul și pansamentul.
Pe fiecare din cele 6 farfurii, împărțiți uniform spanacul, feliile de nectarină, feliile de porc și brânza.
Se presară cu piper, dacă se dorește.