Salata de spanac de somon este o fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 347 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână boia, sare, portocală de buric și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată Brain Power (salată de spanac cu somon, Avocado și afine), Salată de spanac cu somon, și Salată de somon și spanac la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Periați somonul cu 4 linguri concentrat de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Se presară cu 1/4 linguriță sare, boia și piper. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Somon la grătar, acoperit, la foc mediu sau se fierbe 4 in. de la foc timp de 8-10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Între timp, într-un castron mare, combinați spanacul, portocala, ceapa verde și nucile. Într-un castron mic, bateți oțetul, uleiul, usturoiul, concentratul de suc de portocale rămas și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3 Bețișoare De Covrig
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Stropiți peste salată; aruncați pentru a acoperi.
5
Împărțiți între farfurii; se presară cu brânză. Sus cu somon.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.