Salată de spanac cu portocale și brânză caldă de capră
Salata de spanac cu portocale și brânză caldă de capră este o fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 338 calorii. Pentru 3,32 USD pe porție, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită muștar din cereale integrale, sare kosher, portocale de buric și ceapă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Spanac Cu Portocale Și Brânză Caldă De Capră, Salată Caldă De Spanac Cu Slănină, Nuci Și Brânză De Capră, și Salată caldă de spanac cu brânză de capră cu crustă de ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați coaja și miezul alb din portocale cu un cuțit mic ascuțit. Lucrând peste o sită așezată peste un castron, tăiați secțiunile portocalii fără membrane, lăsând secțiunile să cadă în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați brânza de capră în sferturi și formați ușor într-un disc. Scufundați-vă în nuci pecan pe fiecare disc pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Coaceți pe o foaie mică de copt în mijlocul cuptorului până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Măsurați 1 lingură de suc de portocale din castron și bateți împreună cu muștar, oțet, sare și zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ulei și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați secțiuni de spanac, ceapă și portocale pentru a vă îmbrăca și aruncați bine. Condimentează cu piper. Împărțiți între 4 farfurii de salată și transferați cu grijă 1 disc de brânză de capră în fiecare salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Poppy Santa Lucia Highlands Chardonnay
Notele tinere de lămâie și caprifoi sunt stratificate peste pepene copt, nucșoară și cuișoare. Percepția dulceaței este derivată din maturitatea fructelor, îmbătrânirea pe drojdie de drojdie agitată în mod regulat în prezența stejarului francez îmbătrânit.