Salată de spanac cu nuci pecan și roșii uscate la soare
Salata de spanac cu nuci pecan și roșii uscate la soare este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 2. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, spanac, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Se sotează ciupercile, se lasă deoparte și se păstrează la cald.2
Așezați spanacul, nucile pecan și roșiile uscate la soare tocate într-un castron mediu, aruncați uniform.3
Adăugați ciuperci calde, aruncați ușor din nou.4
Adăugați amestec de oțet / ulei, aruncați pentru a acoperi.5
Bateți o cantitate mică, gustați și ajustați-vă după bunul plac.