Salata de spanac cu căpșuni III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 189 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, semințe de susan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată de spanac cu Avocado de căpșuni cu vinaigretă de căpșuni # SundaySupper, Salată de spanac cu căpșuni cu sos de căpșuni, și Salată de căpșuni cu spanac cu vinetă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați spanacul, mărarul și căpșunile. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Spanac
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un borcan mare de sticlă cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, zahărul, praful de usturoi, praful de ceapă, sarea, piperul negru, muștarul uscat și piperul de cayenne. Se agită bine până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Praf De Usturoi
Piper Negru
Praf De Ceapă
Pudră De Muștar
Oțet
Zahăr Roșu Grosier
Zahăr
Sare
Ulei De Gătit
3
Se toarnă pansament peste fructe și verdeață răcite; aruncați pentru a acoperi și presărați cu semințe de susan.